Retro Party, 23 Mar.


Retro Party – Dj Sorin Lupascu

– Sâbătă  23 Martie | Open Show 21:00 – 
  • Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club, in seara evenimentului, la pretul de 15 Lei (Pana in ora 22:00) si 20 Lei (Dupa ora 22:00)
  • Info & Rezervări: 0727.396.953

Sorin Lupascu vine pentru prima oara in Baia Mare!

Cunoscutul DJ ieşean Sorin Lupaşcu, celebru prin evenimentele organizate în anii 80 în discoteci precum Ring din Costineşti, trăieşte a doua tinereţe, fiind prezent în peisajul cluburilor din toata tara (si de peste 5 ani in cluburile retro din Europa) unde difuzează, desigur, marile hituri disco optzeciste şi nu numai.

A existat o Românie frumoasă şi înainte de 1989, cu oameni care au reuşit să ofere tinerilor din acea vreme momente de suflet şi seri minunate în care muzica i-a apropiat, uneori pe viaţă. S-au legat prietenii pe muzica lui Sorin Lupaşcu, cel mai popular DJ din România între anii 1974 -1996. „Cea mai frumoasă provocare pentru mine”, ne mărturiseşte Sorin, „este să-i fac pe oameni să danseze. Ţinta mea este să-i fac pe oameni să se simtă bine, fie că sunt mii, fie câteva zeci, iar fericirea lor este şi fericirea mea.” Cuvântul care-l defineşte este „seriozitate”. Spune despre el că este un om extrem de serios şi-i place să-şi ţină întotdeauna cuvântul dat. Este şi încăpăţânat, aşa cum îi stă bine unui capricorn, chiar şi atunci când greşeşte, dar, uneori, îşi va recunoaşte greşeala. Iubeşte muzica românească, crede în muzica de calitate şi practică Aikido, o formă de arte marţiale care i-a adus liniştea interioară.


Evergreen Arena
Detalii, Rezervari si Bilete: 0727.396.953
Online: Facebook.com/Events/
Facebook.com/www.clubevergreen.ro
Adresa: Baia Mare, Strada Dura, Nr. 4

 

 

Facebook Comments