StandUp Comedy, 5 Mai


Venue: StandUp Comedy

Location: Evergreen, RSVP 0727.396.953

Date: mai 05 to mai 06

Length: 10:00 pm – 5:00 am


Doi oameni și o pacoste

–  Sâmbătă 5 Mai  |  Open doors 21:00  |  Show 22:00 –

Deja celebrii comedianti, Tibi Neuronu, Cristi Priza si Ioana State, revin in Evergreen Arena cu un concept nou si unic in Romania, „Doi Oameni si O Pacoste”, 2 ore de umor si comedie nebuna alaturi de cei trei!
ATENTIE! Dupa show-ul de Stand Up, continuam seara de club cu muzica Retro Vs. Modern, ingredientele perfecte pentru o sambata reusita!
ATENTIE!! Pentru a evita situația neplăcută de a rămâne fără loc, va rugăm insistent ca după achiziționarea biletelor online să sunați la club pentru a va rezerva locurile la masă! Mulțumim!

🏁 Evergreen Arena
Rezervări: 0727 396 953
📰 Pret bilet: 30 lei (Biletele se vand in avans la sediul Canal 7)


👩‍🎤 IOANA STATE – noua senzatie a online-ului romanesc si cea mai fresh aparitie de la iUmor e cel putin la fel de amuzanta si offline.

👨‍🎤 TIBI NEURONU – cu aparitii la Romanii au Talent, iUmor si Vacanta Mare, face stand-up comedy de peste 10 ani si vine la Baia Mare cu un show amuzant de sincer!

👨‍🎤 CRISTI PRIZA – finalist iUmor – 6 ani de Stand-up Comedy si nu are de gand sa se opreasca prea curand. Cristi este cel care deschide spectacolul si o face cu glume scurte si inteligente.


  • Vino si distreaza-te in cea mai moderna locatie din Baia Mare, iar daca alegi sa-ti serbezi ziua de nastere in „Evergreen Arena” noi iti facem cinste cu sampania si poze memorabile!!!
  • Alege sa folosesti TAXIUL iar noi iti decontam bonul (in limita a 20 de lei) discount in nota de plata sau in shot`uri! 

Evergreen Arena

Rezervari la telefon: 0727.396.953
Detalii: Facebook.com/Events/
Facebook.com/www.clubevergreen.ro
Adresa: Baia Mare, Strada Dura, Nr. 4

Facebook Comments